Ibu nak tahu 😍🤧

Salam jumaat penuh barakah...salam maghrib...ibu nak tau...13/11/21 start bleeding ..15/11/21 keguguran..kandungan 6 w 2 dys. .7 hari after that dh stop xkuar darah...dan doc cek upt pn -ve dah.....xsmp 2 mnggu ibu dah intimate...arini tgerak nk cek upt sbb simptom yg sama msa preggy ritu. .adekah ibu +ve pregnant mommies??if YES,sujud syukur. .after kguguran aritu..upt trus -ve..#ingintahu #pleasehelp

Ibu nak tahu 😍🤧
2 Balas

saya 9/11/21 keguguran n dah cek upt lepas 2minggu dah -ve. dan 5/12/21 saya cek upt +ve balik.. skrg tgah tggu lg seminggu utk p scan n comfirm.. harap ada n baby kuat.. buat sis jugak..

3y ago

taking care ya sis...sy doakan Allah jaga dan semoga ade rezeki buat kita...sama kite...🤲

Nanti try lagi check lepas seminggu ke? Mana tahu rezeki ke kan 😁

2y ago

😇😍