Masalah period x mari tapi x hamil.

Salam jumaat n helo utk pengetahuan kalian,saya ada masalah period lama x datang selama 4bulan. Tak hamil. Dh usaha mcm2 untuk period datang. Dh mkn ubat doc y bagi.x berjaya. Dh minum jamu .x berjaya.😭😭😭

1 Balas

masalah hormon tu sis . sis jgn stress2 fikir byk sgt inshaallah ada rezeki .

4y ago

jumpa doc pakar puan dkt hosp , buat temu janji bulan2 , sebab saya pun mcm ni juga dulu rajin kan diri ke hosp cek masalah hormon suami isteri okay ke tidak lepastu dpt jawapan la dan mmg akan diberi ubat asid folic atau ubat kesuburan utk yg nak conceive baby . Di samping itu saya pegi juga berurut cara kampung alhamdulillah sekarang dah pregnant 🤗