tanya period x teratur

aslm mumy2 semua..sy jenis period x teratur slps brnk yg first..skrg sy dh x period 2 bln lbih..risau juga..cek upt semua negative n g scan tak nmpk apa..skrg tgh blur hamil ke atau nk period,sbb skrg tulang blkg sakit n selalu sendawa..perot x selesa sgt..da tak mumy2 dkt sini prnh alami mcm ni..sy pernh keguguran bln 1 tahun ni,sbb x tau mgndung pnh cek tapi masa tu negative..dpt tahu kdgn dh 3 buln..tapi rezeki tak myblhi sy..tringin nk dpt bby lagi.doa kn sy..

1 Balas

Awk ad mkn ap² ubt ke? Klau blh awk buat rawatan susulan dgn klinik or hospital... Sy lps bersalin ank sulung memg xdatang² period smpi la ank nk msok 6bln br dtg tu pon sikit... Tp sy mkn perancang... Better awk check dgn doctor... InshaAllah ad rezeki awk