Terjaga Tengah Malam

Salam iih.. Nk tanyaaa saya 7w++.. Mmg mlm tak boleh tidur ke?? Kdg2 rasa lapar sgt 1.30pg saya bgun mkn lpas mkn boleh lena tp.. Pkul 3 atau 4 lebih saya bgun semulaa tk boleh tidur.. Tp.. Tkde laa saya mkn sbb pkir pkul 1 lebih dh mkn.. Kdg smpai menangis saya ke kiri knan tak kena, smpai pkul 6 trlelap sndri.. Normal ke mcm tu??

1 Balas

Normal sis. Sy dulu masa awal2 lagi la siap bedal nasi pukul 1 2 pagi sbb tak boleh tido kalau perut lapar. Tapi jangan tiru mcm sy makan nasi 😅 Susah tido tu memang normal. Try minum susu sebelum tido.

4y ago

Yup enjoy je masa preggy ni 😁 sama2 sis ♥️