pendarahan

Salam ibu2. Pernah tak terjadi keluar cecair berwarna gelap seakan2 coklat kehitaman. Adakah normal ?

2 Balas

Pergi emergency je.. lepas tu soalan standard doctor akan tanya, blood penuh pad ke tak, berapa kali tukar pad, ada keluar ketulan mcam perut ikan ke tak, ada sakit mana2 ke..

4y ago

Gugur first trimester selalunya berkait dgn masalah kromosom yg tak okey,jd perkembangan benih tu tak dpt nak develop dgn baik sbb tu gugur. Klau suami merokok klau bleh suruh stop la 😅 cara pemakanan dan lifestyle pun kena jaga..

p hspital sis

4y ago

blum. sbb td pi klinik swasta. klinik yg biasa buat cek tu tkde. dia takut ppe suh refer spital je