Pemakanan Dann Susu Mengandung....??

Salam Ibu2... Sye Skrg Dahh 5w2d.... Sye Dh Mulaa Hilang Selera Mkan... Tak Lalu Makan Nasi... Ade Jugak Makan Buah2... Tapi Dalam Kuantiti Yg Sikit.... Mesti Ade Ibu2 Yg Alami Simpton2 Mcam Sye Kan... Ape Yg Ibu2 Makan Untuk Ade Kn Selera Makan....?? And Lagi Satu... Sye Nak Tny Ttg Susu... Bole Suggest Takk Susu Ape Yg Best And Sesuai Dgn Ibu2 Waktu2 Mcm Nihh... Sye senaraikan susu yg ade dipasaran.... -anmum -enfamama -similac mom -friso mom Terima kasih ibu2...sudi share kan pendapat ttg soalan sye....

2 Balas

Kalau xlalu mkn nasi..mkn je benda lain yg awk lalu mkn...asalkan perut terisi... Kalau pasal susu...apa susu pon ok..asalkan xtggi kandungan gula...sbb ibu mengandung mudah kena kencing manis

Susu apepun tak kisah. Yg penting, pilih lah susu yg tinggi calcium, kurang gula. Susu yg banyak gula ni boleh mnyebabkan ibu terkena gdm