Anak tak mau susu

Salam hi ibu2, anak sye 7bulan skrg tak mau minum susu dh cube tukar susu pun sama gak ape yg perlu sye buat 😞#firstmom #firstbaby

4 Balas

ank sy pun mcm tu sis klu sblm2 tu dia tido msti nangis mnta susu tpi masa dia umur dkt2 nak msk 9bln dia tiba2 taknak minum susu tpi mkn kuat...dah tukar mcm2 susu mmg dia tknak.last2 dia btl2 brhnti menyusu...

1y ago

takpe sis asal dia ada mkn sikit2 pun syukur dah jgn je perut dia kosong sngt...yg penting berat dia okey...

nk tumbuh gigi atau pon beralih bulan tu...klau x nk susu bgi dia mkn, jnji dia aktif mcm biasa

1y ago

Baby bawah setahun mana boleh bagi madu. Jangan bagi idea mengarot2 please.

Mungkin nak tumbuh gigi

1y ago

Dh tumbuh 1 batang

tumbuh gigi kot