susu formula

Salam ibu2 skalian..nk tnye,ada kesan buruk ke klu baby 3bulan hisap susu formula sahaja?sebabnya,susu badan sy dh smkin kurang dan sekali pam x smpi 1oz pn sebelah.tambah lg baby xnak direct bf.huhu?..mohon pencerahan

8 Balas

it okey je sis ...smua ibu² nk yg tbaik tuk bby masing² kn..tp kn slu ingt susu bdn ni slh stu rezeki allah tuk kita. andai allah izin kn pasti dpermudhkn andai allah izin mlalui susu fomula inshaallah ada khasiatny n jgn bimbg kn. apa yg berlaku smua bersbb..sy doa kn moga bby sis sntiasa siht waalfiat.

4y ago

Aamiin..terima kasih sis.agk sedih sbb ni bru 1st baby