susu formula

Salam ibu2 skalian..nk tnye,ada kesan buruk ke klu baby 3bulan hisap susu formula sahaja?sebabnya,susu badan sy dh smkin kurang dan sekali pam x smpi 1oz pn sebelah.tambah lg baby xnak direct bf.huhu?..mohon pencerahan

8 Balas

bagi je susu fm. awk sbg ibu lg tau keperluan baby. abaikan mereka yg terlalu obses dgn susu ibu. dorg x sama situasi dgn awk. syukur sgt la yg dpt bf baby secara penuh. yg anak demand susu lebih dr supply, tak salah ibu bg susu formula. ibu x kan sanggup biar anak kelaparan. ibu kan bagi susu, susu fm bkn racun pun.