jaga pantang

salam ibu2 semua..sy pregnant 36w...mnghitung hari utk melahirkan...sy ada msalah utk berpantang nanti...suami keje kat jb..sy menetap d selangor...ada x sape2 tahu@blh rekemen org yg boleh stay dgn kita kt umah?sy takot berpantang sorang2..sy ada 2 lg ank umur 5tahun dan 3 tahun...sy tkt x mampu nk handle ank sorang2...sy ada srvey kat ig..kbnyakan smua bayaran 1k ke atas..melebihi bajet sy...sy nk dia temankn sy jer kt umah...tlg jagakn ank2 yg 2 org tu... ?

2 Balas

Kalau cari orang stay in dgn kite mmg agak mahal le sis.. budget mesti rm1k keatas.

Kenapa x dduk dgn parents or mil?

4y ago

itu la sis..idea sis da ckup baik..sy ank bongsu..xde adik..kakak2 plk ada fmily msg2...hurmm....ank2 buah pon ada komitmen masing2 dgn study..huhu...tp xpe..sy dh jmp jlm pnyelesaian...nmpk gayanya ikot suami g jb..sewa homestay sana..Alhmdulillah sy jmp owner yg baik hati..bagi mutah utk sy duduk sebulan disana. ☺️.