10 mggu pregnant

salam ibu2 semua.. sy nk tye ade x yg pnh kne mcm sy skg nie.. pagi td sy g kk doc sruh dtg scan sbb mse 8mggu scan die xnmpk sgt sbb bru lg kn.. skg nie kndungan dh 10mggu so die dh ade jantung tngan kaki semua kan? tp td doc scan sy stay xnmpk baby doc nk tgk jntung pn xnmpk yg nmpk nye katung n bnde kecik puas doc tekan perut sy nk bg nmpk stay xnmpk gak.. doc ckp tgu smggu lg kalo stay xnmpk kne g hsptal cek pakar... ade kaitan x mslh dgn lapisan perut tebal?? sy bdn gempal tkot sbb lapisan tebal bt kn die kabur n xnmpk.. ibu2 ade pnh kne mcm sy x?? bley share ape yg ptot sy bt? sy risauu first baby ?

22 Balas

Sy pn bdn jns besar jgk. Slesa lps sy g kk g scan . Kdgn bru 10w. Nmpk bby dn jntung dh . Doc ada ckp gk kulit perut sy tebal. Tpi tekan2 sikit ada nmpk . Insyallah xde pape tu . Doakn yg baik2 je .