Batuk2

Assalamualaikum nk tnya ibu2 mcm mna nk hilngkn batuk ketika hamil... Perit rsanya nk batuk2 trus.. Klu sy ke hospital dorng bgi ubat batuk ka??klu x bagi.. Mcm mna nk hilngkn sakit ini tmpa jmpa dokter...?? Tq ibu2 sudi jwb soalan sy.. ?

2 Balas

Dulu sy batuk dekat sebulan.. Kalau nak selamat try ubat batuk prospan dulu sbb dia dr tumbuhan.. Klau xbaik jugak jumpa doc.. Sy mnum sebotol prospan xbaik, jumpa doc biase dpt antibiotic pun xbaik jugak.. Last2 gynae sy yg prescribed ubat batuk yg power sikit,minum 4 kali dh baik.. Alhamdulillah.. Tp apa pun jumpa doc dulu lebih baik..

5y ago

👍👍

2 mnggu lps sy batuk skit tekak smpai xleh tdo mlm..amal mnum air msk byk..air asam jawa.. lemon..xsmpai smnggu trus ok