Makan panadol

Salam ibu2 . Saya hamil 11w boleh tak saya telan panadol sebb kepala sy 2hari ni kerap sakit sangat slps magreb.. Pagi tadi saya ada tanya dctr smasa chekup . Dctr kata bole. Tp bnyk yg kta tk blh sbb effek pada baby. Walaupun dh d izin kn dctr sy ttp was2😭 . Was2 sbb kandungan masih awal . Tapi kepala saya teruk sngt sakit sbb sy org yg mmng jarang sakit kepala . Sumur hdp sy perna merasa pun boleh kira pakai jari . Kali ni sngt2 dahsyat walaupun ni simtop kehamilan..

2 Balas

Saya Ada makan tapi makan pun kalau tak tahan sangat baru makan ..