boleh makan ubat ke

saya pregnant ni..kerap sakit kepala..boleh ke mkn panadol..sbb saya tk dak mkn apa2 ubat sepnjng pregnant ni..kecuali folic acid..ni dh skit sngt kepala..sbb nk kerja kn..tdo tk lega jgk..boleh ke makan ye ikot dos yg biasa la.. cm 2 biji kn..panadol biasa tu#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Refer klinik sis, sebab belum buka buku pink lagi kan. Kalau sakit apa apa semua refer klinik. Nanti doktor bagi ubat yg sesuai utk kita.

Panadol 500mg shj ya. Actifast, soluble xboleh.

2y ago

ha panadol biasa..tu.. ha ok2..saya tkot2 nk mkn..sbb bru 5 minggu..tpi ni sakit tk.lega..sbb esok nk kerja ...