sakit kepala

Salam .good mnring ...sy nak tnya klw sakit kepala blh ka mnum ubat panadol time prngnat..ah..sbb sy tdk berani lh mnum ubt time pregnant ni..hehe.?

6 Balas

Boleh. Makan paracatemol yg 500mg jangan lebih. Sekali makan tu sebiji je. Dan sehari jangan lebih Dari 2 biji

Sy pun kerap skit kepala hamil kali ni..trasa nk mkn ubt juga sbb..skit sngt..

Blh mommy. Minum panadol yg dri klinik krjaan. Yg nama paracetamol tu.

5y ago

Tq sis...fikir tdk blh mnum ..takut je lh nak mnum..hehe

Boleh sis.. Tp doktor cakap jgn kerap sgt..

Boleh