Makan panadol

Salam ibu2 . Saya hamil 11w boleh tak saya telan panadol sebb kepala sy 2hari ni kerap sakit sangat slps magreb.. Pagi tadi saya ada tanya dctr smasa chekup . Dctr kata bole. Tp bnyk yg kta tk blh sbb effek pada baby. Walaupun dh d izin kn dctr sy ttp was2😭 . Was2 sbb kandungan masih awal . Tapi kepala saya teruk sngt sakit sbb sy org yg mmng jarang sakit kepala . Sumur hdp sy perna merasa pun boleh kira pakai jari . Kali ni sngt2 dahsyat walaupun ni simtop kehamilan..

2 Balas

Sy hmpir setiap Hari sakit kepala. mmg bole panadol tp sy xmakan jugak. tido je ubatnyee.. kt rumah sy rse heavy. kat tmpt kerja sakit tu sikit³ bila buat kerja jd cpt meloya nk muntah. Sy kdg rehat kjp tkut pening nk pitam. tp hb ok je

3y ago

Saya makin nak tdr makin sakit.. Hb pun ok 13.8 sis .. Mmng sngt tkt nk telan ubat wlupun dh dberi izin nii..

Saya Ada makan tapi makan pun kalau tak tahan sangat baru makan ..