Hai Nak tanya?

Kandungan sy skrg 17w5d, smlm sy bersama dgn suami & pagi ni ade keluar darah campur lendir sedikit. Sy risau.. Kejap lagi nk pergi klinik, ade yg pernah lalui mcm sy tak?

2 Balas

Saya setiap kali bersama mesti ada lendir coklat keluar. Selalu saya monitor until 3 days. Kalau still keluar plus with cramp perut ke apa ke saya ke klinik. Kalau tak saya biar je. Bila mengandung bahagian bawah tu penuh dengan blood vesselz. Boleh jadi iritation. So bila darah campur pulak dengan keputihan, tu gitu 😂