pregnancy

salam ibu², nk tnya mkanan apa yer yg sesuai bila je kita lpas mkn air liur trsa pahit.. mohon ibu² bagi pndpt & cdangan..

8 Balas

saya makan buah dgn serbuk asam, asam boi ke bila mulut terasa pahit mesti nk kena makan klu ta jenuh nk telan air liur pun pahit kelat ja rasanya

Saya dulu makan buah jambu batu, tabur serbuk asam sikit. Tak pun buah epal merah yang ada hijau sikit. So masam masam macam tu

5y ago

Sama sama 🤗

Waalaikumsalam... Try minum air jus oren pure, good luck sis 💕

5y ago

Sama2💕

Try soup2 yg takda lemak ataupun tomyam ka .

5y ago

ok sis.. tq 😊

Kalau sy dulu byk mkn buah

5y ago

Sy mkn buah cepat tersa kenyang sis... Hihi

Boleh try teh jahe

Mkn buah sis.

saya dulu makan buah, apple ke apa apa pun nanti okay manis manis je lidah hehehe

5y ago

skrg dah 33minggu dah heheh