Apendiks(3m.pregnant)

Salam IBU2 nak tnya sapa pernah kna tebuk perut sbb apendiks time pregnant..CM n nak jaga ye..saya baru lps keluar hospital pregnant 3bulan..

1 Balas

Maksud Puan macam mana nak jaga luka appendix ke? If yes, tempat luka kene sentiase kering, plaster kene tukar, kalau dah kering tak perlua plaster lagi. Makan pantang tak banyak sangat, just lehihkan protein and vitamin c utk luka cepat sembuh. #TAPSupermoms

3y ago

lupa nk pdm ni yg thun lps pnya..hihi..skrg alhamdulillah semua dh okey helok cntik dktr ckp..doakn sy ye sis slmt brslin nnti..wlaupn jgka bln 6..tp rsa bln 5 j.haha