APENDIKS KETIKA MENGANDUNG

Siapa ibu2 ada pengalaman kena apendiks semasa hamil . Sekarang sya di uji dapat apendiks 😔 dktr kata klau berterusan sakit yg amat saya ada membuat pembedahan dan mmg ada resiko untuk baby . Sekarang saya mahu tnya siapa ibu2 yg pernah alami mcam saya . Adakah bby akan ok juga selepas di bedah sbb skrg saya sngt2 sedih tkut baby ada mslah 😔 doakan urusan saya permudahkan dan diberi kesembuhan 🙏 #Second_Baby

2 Balas

Saya. Last year dpt apendiks masa tu jgk tahu tgh pregnant. Doc swasta kata x bahaya pd kandungan. So proceed buang apendiks. Tp lps dua minggu operation, kandungan gugur. Masa th baru 7w..

bby skng dh brpe minggu ?