Pergi ke klinik tau tak?

Salam ibu2. Nak tanye last period sy 19/12/2021 and pada 19/1/2022 sy test upt result positf. Kalau dikira kandugan sy brusia 4weeks baru. Patut ke sy g klinik? Atau tnggu beberapa weeks lagi?

12 Balas

utk berisiko mcm pernah gugur ada masalah kesihatan, boleh je pergi check. xsalah pun scan awal. cuma nampak xnampak je. tp bg sy, personally, better sgt check awal dan apa2 boleh jaga dari awal. sy dapat tahu je positif terus pergi scan.. rezeki sy, nampak dh kantung masa 4w..