makan maggie

Salam ibu2 .. just nak tanya.. ada sesiapa kah yg hadapi situasi mcm saya.. sblum prengnt saya bukan pengemar maggie. Akan tetapi sekrg usia kandugan dh 19 week.. saya sagt suka mggie tomyam.. dsbbkan itu saya kena makan wlpon sebulan sekali.. suami saya puas pujuk ianya tidak berkhsiat.. sbb sampai sekrg saya masih kerap muntah2.. adkah akan ada effect pd baby saya?.. bila saya makan mggie tomyam,, saya rse selesa n reda..

1 Balas

Means sis suke mkn masam2 ni tul x?cer try cri mknn yg ada masam2 skit atau buat lauk tomyam sndri ke..blh mkn dgn nasi..atau mee or spagetti..tu lg brkhasiat jika kita buat n msk sndri...dr sis mkn mee segera.. 😉✌