Tin susu kemek, maaf sy first mom, ank bru 2thn. bru btukar ke formula milk masa ank 1 thn 6bln..

Salam ibu2 dalam tap.. Saya nak tanya kalau tin susu kemek, tapi kemek sikit je. Takpe ke. Ke perlu tukar. saya beli online kat grab. Lotuss. Ni kali kedua sy beli online tin kemek. Masa mula2 kemek dalam sgt. Yg tu sy pulangkan. Yg ni lekuk sikit je.

Tin susu kemek, maaf sy first mom, ank bru 2thn. bru btukar ke formula milk masa ank 1 thn 6bln..
1 Balas

Kalau saya minta tukar.

12mo ago

Saya dah pergi lotus sis. Tapi takboleh tukar sebab beli online dkt grab. Spttnya contact grab sblm 8jam masatu. Sy ingatkan blh. Je bwk trus gi lotus tu.. Tkpela lpsni sy jdkn pngajaran tknk beli susu dlm tin lg mlalui online 😢