susu karihome 0-6month

hi. ada sape nak beli x susu ni. sy bru bukak 1 tin td. bru ambil 4 scoop. saje bukak nk try bg anak. ank sy fully bf. dah bancuh siap2 nk bg je mmg dia reject😂 ada satu tin yg lain tu, bru brapa scoop je tp dah rosak rasa serbuknya. sbb 2 bulan lebih trbiar since bby da reject. masa mula2 bru lahir mmg bg formula. syg pulak rasa. sbb kalau dah bukak mungkin tahan sebulan je. sy nk jual rm45 . area setia alam

susu karihome 0-6month
2 Balas

ni pon sama. expired 10/23. ada laa bncuh bbrapa scoop je. bnyak lagi. yg ni nk bg free . reason sbb rasa tak kena kt tekak. sy biasa minum frisomum. saje try beli ni.

2y ago

Sye nk blh sis...mcmne contact sis ye

2y ago

bg no ws