similac mom

salam semua..selamat berpuasa...sy nk tnya Ada kat sini yg boleh minum Susu similac mom vanilla..sy ade 2tin(1 penuh 1 da guna sikit)..klu ade sy nk Jual balik..mase trial pack tu sy boleh minum..so sy beli online 1 tin..rupanya free 1 tin..bila 3-4 Kali minum sy terus xnak minum...sedap je tp tekak ibu mngndung kan mcm2 ragam...jadi kalau ade yg boleh minum nk beli x Dr sy..2 tin ni sy Jual rm30 xmasuk pos..wassap sy www.wasap.my/60177708329/similacmom ..tq.sesuai jugak untuk breastfeed mom..

1 Balas

Hi nak tanye sape2 yg penah consume susu kambing ar-rayyan...ok x preggy mommy minum yg mocha hazel sbb kate sesuai minum masa 7 bulan ke atas utk naikkn hb