Suri rumahh

Salam ibu2. Boleh kongsi tak macammana ibu2 nak cari duit poket sendiri walaupon dekat rumah. Rasa lain pulakk tak dapat merasa duit hasil usaha sendiri. Dulu kerja tp suami suh bhenti masa awl pregnt. Skrg bgantung duit suami bg je . Duk terpk mcmmana nak ade smpanan bnyak mcm dulu . Boleh tolong fmly juga

5 Balas

Hi semua ibu2, buat business dari rumah memang boleh dan tidak mustahil sebab sya business dari rumah saja sejak sblm pregnant..tpi kena online semua. Mungkin buat ibu yg baru nak start, jadi reseller atau drop ship dulu.

2y ago

Sya bt bidang servis coaching secara online puan. Sya ada buat craft juga dan jual di platform sya 😊

sy buat aiskrim malaysia je..start dr kandungan 2 bulan, sekarang dah masuk ,7 bulan lebih, pendapatan memang x brapa bnyak, tp bleh juga bantu suami time sesak²..

samalah sekarang dah berhenti sebab jaga anak 4 bulan. sementara ni buat affiliate tiktok je dulu. tu pun masih bertatih lagi...

mcmmana tu.. sy pula ingt nk buat bisness niaga baju kanak2 yg jahit sendiri. tp risau tak laku. huhu

2y ago

boleh je try sis ... jahit lepastu jual dekat shopee .. try dlu kt fb ke .. insya Allah ada rezeki bby ..

sy bt affialiate di tik tok😄