pendapat

Hai mommy2 .. Sy nak tny pendapat sikit lah kan .. Apa perasaan mommy2 semua bila sang suami asik kata si isteri abiskan duit dia ? dri awl kwen lg .. Adakan mommy2 akan terasa hati bila sang suami tuduh isteri mcm tu . Sedangkan takde pn si isteri bersikap sedemikian .. Cari duit sendri je nak beli apa apa .. Sbb dah bnyk kli sgt tduh isteri takbir duit suami .. So apa pendapat mommy2 smue klo dlm keadaan mcmni ..

2 Balas

Nafkah wajib bagi suami beri tempat tinggal cukup kan makan minum dan pakaian. Paling koman pun 1 helai setahun pd isteri. Tu yg sy belajar masa sekolah dulu. Kalau sy kat tmpat puan sy sedih lah dan xpatut dgn sikap suami cmtu. Sy housewife dan tak bekerja langsung. Kuatkan semangat dan doa yea. Allah memegang hati manusia. Sy pun doakan yg terbaik utk puan.

3y ago

tu baru cakap habiskan duit..kalau suami saya dia siap hina keluarga saya bila minta pertolongan dengan saya..Yala saya kan house wife je takde duit so dia takut minta duit dia😔

mmg patut pn isteri abiskn duit suami 😂 klu bkn isteri siapa lg kn.. tp guna duit suami beli brg yg d perlukn ja pn.. bkn boros 😅