ulu hati pedih

Salam ibu2. Boleh ke kongsi ngn saya tips mcm mana nak mengubati sakit ulu hati time mgandung ini mmmmm saya sering terkena.. tu rse nya mual n muntah saya teruk... Permakanan ke?? Mmmmmmm sbb saya xly nak makan nasi jdik saya makan pedas utk hilang mual2 tu mmmmmm

1 Balas

kalau pedas, mnyebab kn pedih ulu hati dan mual.. sy dulu pn sama.. tapi lepas tgk balik pemakanan.. baru tau tu semua punca pedas.. so sy kurang kn mkn pedas.. sy pn alah juga pada nasi.. skarang da 18w.. mkn mknn lain slain nasi mcm bihun ke roti ke.. masa slalu kne pedih ulu hati tu sy amal kn madu.. spatut nye kne mkn 2 sudu pagi dan malam tapi sy risau sangkut gula.. so sy mkn sesudu sehari.. ok la.. 🤗

4y ago

kalau sy, sesuai.. cuba la ek.. 😁