Minum air gula

Salam ibu2.. ada tips tak untuk tak sangkut gdm lepas minum air gula?

4 Balas

Lepas amik air gula kena tunggu 2jam kan, puasa la 2jam tu. Saya buat camtu. Saya minum air masak sikit sebab perit tekak. Alhamdulillah results cantik. Tunggu je kat klinik 2jam tak pergi tempat lain. Memang lapar tapi nurse suruh puasa dari malam sebelum sampai habis minum air gula. U can do it

12mo ago

First saya pun camtu gak, lepastu time menunggu tu ada sorang kawan ni cakap minum sikit air putih tu boleh. Awak jgn minum banyak, untuk bagi tekak tak sakit je sebab perit kan minum air gula