Shopping barang baby

Salam, hi ibu /ummi/mommy/mama/bonda/mak nak tanya pengalaman korang..bila start beli barang baby ye?and paling penting nak kena beli apa dulu?sy 20weeks pregnant ke awal lagi nak beli barang ye?#Firstbaby

31 Balas

Sy skng 16week..lau pg bjalan nmpak ada sales sy beli je y unisex hehe bli sikit2 nt xde la rsa tbeban sgt nk bli.. 2 3 hari lps pg aeon ade sales botol susu philip avent 1 set ade 4 botol (2kecik 2besar) puting 2pcs n berus rm 80+ je bbanding dari asal rm180.. Sy bli je dlu y mn blh jimat kita jimatkan 😁😁 Btw aeon skng bnyk sales bhgian bby n kanak2 blh la pg survey2

3y ago

samela sya pon cari kadang ada sale sy beli 3 4 helai sekali beli lama lama banyak laa tak la terok sangat nak beli nanty sebab baju dh byk beli skit2 lama lama byk laa kan