Ukuran kepala

Salam ibu ibu.. Anak saya dah berusia 4 tahun pada tahun ini.. tapi ukur lilitan kepala nya tidak seiring dengan umur. Ada tak yang pernah pengalaman begini?bahaya tak atau keadaan ini akan bertambah baik dengan peredaran waktu?. appt jumpa doktor adalah pada bulan 1 tahun depan. Berdebar plak nak tunggu.

6 Balas

hi sis. setiap kanak-kanak berbeza cara tumbesarannya. faktor genetik & pemakanan pon memainkan peranan yg penting. nutrisi yg cukup pon sama. selagi anak sis sihat & aktif, insyallah takde pape ye. 😊

Ank kwn sy pun sama..faktor genetik tp nurse sruh jg pergi jumpa pakar😅tp smua ok ja

inshaAllah kalo baby xde muntah2,makan ok, xde sawan..ok tu puan

selagi anak sihat so jgn dirisaukan

healthy baby, happy baby :)

janji dia sihat