kepala bayi lebih besar

Ibu² sape ada pengalaman yg ukuran lilitan kepala bayi lebih besar?bayi sekarang 5 bulan dan lilitan kepala 44..

6 Balas

anak saya sekarang nak masuk 8 bulan. ukur lilit 47cm ukur sendiri di rumah. anak lelaki. risau sangat... setakat ni pekembangan nampak ok.. cuma xmerangkak lagi.. br nak belajar.. memang nampak besar sikit kepalanya...

anak lelaki sya cmtu la ukur lilit kepala besar tapi cek yg lain2 ok je.Perkembangan anak pun ok.Cuma doktor ckp xpe sebab perkembangan anak ok.

3y ago

Tq sis.. anak sy pun mcm tu juga pakar bagitahu perkembangan dia ok jadi tak ada ape yg perlu di risaukan cuma sentiasa monitor setiap bln.

Salam. anak ok dah ke sekarang ni?

anak sis laki ke perempuan ye??

ada jmpa pakar x sis?

3y ago

docter ckp apa sis?

kena refer pakar x sis

3y ago

pkar ckp ape sis..