Gatal gatal

Salam ibu ibu dan para doktor , saya mengalami gatal gatal pada bahagian alat sulit saya , saya ibu kepada anak sorg baru 10 bulan , jadi saya nak tanya ada tak apa² ubat untuk hilangkan rasa gatal , bila saya garu bahagian situ dah melecet dan sakit . Tolong saya saya malu sebenarnya nak tanya tapi apakan daya saya dah buntu

1 Balas

Sis ada keputihan ke sis? Kalau ada keputihan pergi farmasi minta ubat insert dri bawah utk hilangkan keputihan. Cinfirm tak gatal dah😊