gatal gatal

Sy nak tanya kalau prgnnt boleh ke guna feminin wash,bahagian alat sulit tu gatal2 bukan main.sy garu smpai merah2.mcm mana ye nak hilangkan kegatalan yang amat2 sgt gatal tu.sebelum ni xde gatal melampau cmni.

2 Balas

ada alahan pemkann mungkin, ngndung ni kencing kerap, kne jga kebersihan, xelok tu kuman, cuba amik air suam letak garam kasar lap2 kat situ biar ilang gatal, lps kencing lap slow2 jgn bagi basah slps kencing,

sy sllu jgk jd .. tp klau ada ja gatal² tu , sy basuh dgn air suam ..