Tips turunkan kuning bayi

Salam, ibu- ibu boleh tak share tips dan amalan ibu ibu untuk turunkan kuning bayi. dah kesian tengok anak kena cucuk tumit hari hari utk check kuning ?

49 Balas

Sy minum susu kambing, tp amal masa dlm kndgn lg n lps bersalin bby xde kuning, tp sis blh try mnm susu kambing n susu kan baby kerap,

5y ago

Beli yg biasa jer, brand yusmira susu kambing madu, beli yg pek papan dlm rm 11 jer ada 25 sachets, tp kalau lps bersalin xpasti plk, adik ipar hrtu bby kng jg, beli yg fresh, tp ada hamis sikit.