sembelit

salam ibu ibu atau mommy semua , saya kndungan dalam 33w lebih sy nak tanya ada tak ibu ibu yg ada pengalaman sembelit sampai berdarah luka sikit punggung tu ? .ada tak apa3 tips atau makanan untuk nk bgi baik sembelit . . harap ada yg ada pengalaman . terima kasih

1 Balas

Hi mommy.. Pengalaman qila waktu pregnant Alhamdulillah takde sembelit sampaila selepas bersalin. Najis lembut and senangggg sangat membuang. Rahsianya, of courseee ostematrix shaklee Bukan setakat takde sembelit, tido pun lena. Kalau mommy selalu kena simpul biawak, ostematrix ni penyelamat tau mommy. No more simpul biawak dan lenguh2. Meh wasap qila lekaih kalau nak cuba ostematrix. Alhamdulillah ostematrix shaklee ni halal dan selamat utk ibu preggy , Tulang anak pun kuat tau www.wasap.my/+60163585235