Luka czer keluar cecair

Salam ibu ibu yang bersalin czer, nak tnya ada tak ibu ibu yg ada pengalaman dkat luka czer tu keluar cecair kuning sikit tapi tak sakit pun dkat luka tu. Ada any tips ke? Sy takut sbb sy 1st mom. Ada yg cakap itu normal je. Sy nakkan kepastian ibu2.. terima kasih #bantusharing #firstmom #bantujawab

1 Balas

cecair yg kt hujung ke?, sbb saya dulu pernah jadi , lepas tuh jahitan pun keluar juga yg hujung. tanya misi dia kata normal.

3mo ago

czer take time awak, even luaran nampak cantum elok, tapi dalaman mmg lambat. kena jaga betul. tak bole lasak, angkat berat. kadang akan rasa sakit kt tempat czer,