Macam mana cara elak orang pegang perut kita

salam hye nak mntak tips mcm mana nk elak org pegang perut kita, tak selesa kalau ada org tiba2 nk pegang perut walaupun family yg tak rapat. mcm mana ek nak elakkan kadang2 tiba2 je org sentuh perutt kita. risau taklama lagi nk raya mesti jumpa sedara2 jauhh.

20 Balas

Wassalam..sy selalu letak sesuatu kat atas perut contoh bantal ke.. klau keluar letak la handbag.. xpon klau dh terlepas tu just minta dorg doakan yg baik2 kat kandungan kita ya

Saya mmg jenis muka ketat 24jam so org nk dekat pon tk berani 😅 klu dgn org yg rapat pon saya tk izinkan saya akan pegang je perut saya tiap masa so klu dorg nk pgg dorg akan pgg tgn saya

saya okay je sebab tengok wajah dia gembira bila tahu kita pregnant bukan dia tak suka so kenapa nak elak . kalau tiba-2 elak dia akan perasan yang kita tak suka dia pegang .

sy dah jera pegang perut org pregnant. hanya kebetulan sahaja lepas sy pegang perut kawan yg pregnant,sy pun akhirnya terjangkit sama. hanya kebetulan saja ya🤣🤣

Mcm sy family je sy bernarkan pegang.. kalau mbr ke atau org lain sy mmg xsuke.. sb sy jenis x suke org lua pegang sy xkisah la kwn ke.. sb mcm too personal.

1y ago

sy dgn fmily sndiri ade yg xrapat so mcm tk berapa suka bg org yg x rapat untuk pegang perut

sama.sy pn xselesa bila org pegang perut kita 😅 jgnkan pegang prut , klau org duk tgk perut kita ckp kecik ke bsr ke sy pn rse xselesa.mcm segan gitu..🤭

1. Pakai baju besaq skit bagi x nmpak sngat bump tu. 2. Pegang handbag tu letak kat perut slalu masa g mana.

Kalau saya org lain pegang perut automatik rasa geli n nk terkencing..

ckp je awk penggeli. settle.

pegang perut dia balik.