orang pegang perut

pelik tak kalau saya tak bagi orang pegang perut? saya rasa tak selesa n tak perlu pun orang nak pegang sbb saya jenis tak suka orang pegang2 saya n rasa badan ni tempat sensitif. kadang orang main pegang jugak perut. family husband sebelum ni ada yg mengandung (now dah beranak) selalu bagi orang pegang perut dia. skrg saya mengandung orang sibuk nak pegang perut saya pulak. rasa nak marah tp tu family husband, nanti kata bukan2 pulak kat saya. lain orang lain batasnya, taktau camna nak tegur sbb saya rimas

1 Balas

kalau saya pun tak selesa juga sis, maybe bagi diorg normal mcm tuh, tapi ada org tak selesa kan, kalau kata husband ke takpa. tapi tuh la, kang bgtau terasa.😅.

6mo ago

yee sis. saya baby bump tak nampak sbb selalu pakai baju besar. saya n husb ja yg boleh tengok dan pegang. mmg tak izinkan org lain. tp orang2 dok tanya bila nak nampak perut, sedangkan saya mmg taknak bgi nampak. mcm skrg pun orang dah sibuk nak pegang. rasa sedih n marah tau bila orang pegang, rasa mcm kena harassment😭