32 weeks 5 days

Salam & hye gais.. im new here..im 26yrs old.. im preggy in 32 weeks 5 days... its my second baby.. just another weeks to be face..? i have a gdm n have an anemia bcoz i am a thalasemia carrier..?i never have a gdm before... so this is really a new experience for me.. anyone have a same state with me here? wish that i could deliver in normal..? im so nervous n scare when people said about czer ?...

6 Balas

Hi....sama la kita. saya pun gdm dan anemia sbb talassemia carrier. sy kena guna insulin. doc advice utk bersalin plg lewat 38weeks. tp akan cuba induce dulu. kalau x boleh normal baru la czer. biasanya kalau gula u terkawal doc takkan terus nk czer. jgn risau dgn cerita yg tak pasti. lebih baik awk bincang dgn doc. risau2 nanti takut dpt darah tinggi pulak 😥

4y ago

Sama mcm sy... talasssemia & kencing manis. Skrg sy dh 32 weeks ++ . X sabar nk bersalin sbb dh x larat.. huhu