Suggestion Susu Terbaik Untuk Ibu Mengandung

Salam and hi, hari ni dah 14weeks, boleh suggest tak susu yg bagus? Masih dilema utk beli susu ni. Doktor dah suruh start minum susu. Tp masih tak consume apa² lagi utk kalsium ni ?Mohon ibu² boleh tolong. Tak berani minum susu sebab pernah muntah before ni. Tp di sebabkan kena jugak consume susu tu, so mmg kena beli susu jugak lepas ni. Ke ada ibu² yg consume susu kambing? Boleh bg cadangan tak? Tq ?

2 Balas

Try freshmilk dlu. Wlupun elok tp org kata susu kambing lg meloyakan, takut awk muntah nnti.. Huhu

5y ago

Okay, will do. Nanti kita try beli saiz kecik dulu. Tq dear ☺️💕

Nespry kurg gula

5y ago

Okay, tq. Tp tak pernah try susu tepung. Nanti cuba 😘💕