Makanan Yang Anda Inginkan

Salam hari minggu semua??‍♀️ Anda ada makanan yang anda nak sangat sekarang tak? Admin nak makan sushi?? Ibu-ibu lain nak makan apa tu? Jom kongsi di ruangan komen! Mana tau tiba-tiba abang Grab hon depan rumah hantar makanan hehehe ?

Makanan Yang Anda Inginkan
232 Balas

aah la min lama nye tak makan sushi.. dengan bento aaa sedapnyeee.. salmon kat rumah khas untuk bby je huhu sbb baby x mkn bnyk.. kalau kita mana cukup sekeping dua kan hahaha

masakan mk kt kg.. kite pendam sbb nk tggu balik kg raya nnt.. tp harapan dpt balik kg mcm tipis je dsbbkn pkp.. hr2 doa supaya dpt mkn msakan mk... aaaaa nk nangis

Dari kemarin nak makan samurai beef burger tp x kesampaian. Finally tengahari tadi akhirnya dpt mkn 😂 syukur lunas craving 🥰

Sy nk mkn smua..lmbt lg hbs pntng..pntng bedah buang ovari teratoma..😭😭😭 Bru je hbs pntng brsalin kena pntng plk..

Teringin nak makan KFC... Sbb dok kampung.. Susah nak ke Bandar nak kena minta permit bagai... Sbr je la dulu..

salam.. saya start dah tahu preggy x ada morning sickness & mengidam.. Husband yg rasa semua ..

Burasak + sambal kacang or asam pedas.. Dah lama mengidam dari awal2 pregnant, insyaallah esok dapat makan😘

Teringin ns impit, Kuah kacang, sambal paru hijau, Dgg msk kicap, rendang ayam n Kuah lodeh yg mak msk 😣

Saye slame kehamilan sampai ni 4 bulan, makan kerang dan sotong jer, slain tu memang tak boleh makan,,!

4y ago

Oh iye ke ummi,, Saye tak tau lah,, trimakasih ummi

Sya teringin nak makan mangga masak..musim pkp ni susah nk kluar..suami dah kluar tapi tak jumpa..