nasi

salam.. haii semua nk tnya takpe ke kalo kte xmkn nasi ye.. sbb smnjak mengandung ni xlalu makan nasi..rasa nak muntah je sebut nasi pn nk muntah...

6 Balas

saya pon tak boleh tegok ke bau nasi . rasa mcm bau nasi basi . taknak mkn seharian asik minum air je . suami mrh bila tk mkn . jadi die belikan roti , buah . suruh makan bihun sayur

Saya pun sama sis. Sejak pregnant tak boleh mkn nasi. Saya baru dpt mkn buah, bihun sup. Sis boleh gantikan dgn sumber karbo yg lain mcm roti, mi

Sy start7w mmg xlalu mkn nasi tapi sy pkse mkn..klu sy xmkn nasi walau sikit pon badan jdi lemah sgt

5y ago

ye betoii badan sy lemah sgt skrg ni seminggubda x makan nasi dengan asik pening kepala je..

Blh je.. blh gnti dgn mknn lain mee ke, buah ke or syuran untk bg tenaga kt awk.

Normal sis. Alahan setiap orang berbeza.

Boleh. Lebihkan sayuran