pregnancy

Salam hai..ada sesiapa pernah kene kencing kotor semasa hamil?

19 Balas

Sayaaa dan azab dia Allah swt dgn diri sendiri ja taw. 2 minggu merana 🥴 rasa mcm isi koyak dalam badan. jalan xboleh. nak bangun subuh/tidoq payah woiii. ubat antibiotik jangan silap amik dos dan skip. kes naya. sakit betui

gi klinik je akk. nanti doctor bagi ubat. doc tak saran kn ambil antibiotik sbb tsk bagus untuk baby dlm perut. akk gi je klinic nanti dia cek perut sekali bagi ubat.. banyakkn minum air, barli...

Sy selalu dpt result kencing xcantik tp bile ambik second test ok je pulak.. Skrg sy buat bile nak dkt tarikh cek up sy akan minum air masak byk2 straight 3 hari sblm cek up tu.. Mmg cantik result.

pernah masa nak bukak buku pink tu. doc kata sbb salah cara amek air kencing tu. kena basuh dulu bahagian vagina tu, then baru kencing. amek air kencing yg tengah2.

Saya pernah. Sakit dia ya Allah. Seksanya. Dah pegi klinik, makan ubat pun still tak pulih. Last2 amalkan air barli suam. 4 hari lepas tu Alhamdulillah. Makin okay

sllu nya kncing ktor sbb Kita krg mnm air suam..p klnk atau nnt time check up blh bgth nurse atau doc..krja akn bg ubat

Pernah Masa Mula² Dulu Tu Pon Sebab Salah Ambik.. Hahahaha.. Bila Dah Tahu Cara Baru Tak Pernah Sangkut 😂

Pernah. Sekali je. Sangkut masa checkup KK. Brgkali masa tu boleh jd private part xckup bersih. Bg sy la

Amalkan minum air kelapa.... Sekali sehari... Mmg sgt berbaloi.. Keputihan pun boleh bkurang..

saya! setiap kali checkup mesti sangkut tapi bila buat kali kedua result okay pulak 😂