berurut

salam hai sy selamat melahirkan bby girl dah hari ke 7..secara induce + emergency czer 40 minggu 10 hari..boleh ke nk urut?

6 Balas

bole je sis brurut . yg mengurut pon kne tau kita brsalin czer supye dy xurut kuat d perot . biase tukg urt tolong urt kt perot tok kekalkn peranakan je sis . sy dlu czer ank pertama tukg urt tu makcik2 dh tua jdi dy tau xbole urt kt perot kuat . hnye urt mcm xrse tu je dn d bgi peranakn tu kekal supye xmudh jatuh .

5y ago

abis buih tu ap ye kak sy kurg phm soalan akk . uhuhu

Utk urut bdn je blh ..tuk sengkak perut klu tuk czer lum blh lg..mcm sy ritu.urut bdn je buang angin n bisa dlm bdn...anyway slmt brpantang mommies😉😘✌

Klu bidan yg pandai urut tu, dia tak kan urut perut. Dia akan urut dari belakang..

Jarang la bidan nk urut ibu czer,tp entah la ada la kot

Take care sis

Awak czer ke