Preloved barang anak sy nak prelove barang anak byk smua masih tak pakai dan ada yg dh pakai

Assalamualaikum pada mummy yang berminat nak tengok preloved baby boy tinggalkan fon number saya add masuk group whatsapp ya , nak cuci2 mata pun boleh kasut adidas , vans , nike semua belum digunakan nak jual murah2 sahaja , baju2 boy pun sama , mainan fisher price main sekali shaja ada yg 2 3 kali sahaja , dan setiap yang beli saya beri gift skali 😊 nk kurangkan slot haha tak muat almari dah 😂 . sila tinggalkan no whatsapp mummy saya add masuk group ( just baby boy sahaja ya mummy) 😊 tq semua

Preloved barang anak

sy nak prelove barang anak byk smua masih tak pakai dan ada yg dh pakai
21 Balas

tak bahaya ker tinggalkn no fon kat sini? takut scammer jer.. and silap hari bulan, ramai pulak scammer lain yg contact 😅

Naaak! Saya baby boy, dah 11 bulan. Nak kemas baju2 dia juga ni banyak tak muat. Hahaha 017-2769-538!

0167050477. nak cuci mata je boleh kan? baby boy baru nak masuk sebulan

size sampai umur berapa sis?

5mo ago

nk..0116 3833230

nk 0133685965

nk 0163873275