nak tanye

Salam hai sis nk tanye ad x mom y dlm nie kandungan nak masuk 6bulan tibe2 kene gatal2??? Sb sy tibe2 kene gatal2 risau dah g klinik ckp alahan kucing tp da makan ubat Dr bg still xd kurang sama je,, boleh bg pendapat sis dalam nie x?? Ke alahann megandung,, Tq

3 Balas

Normal sis.. Saya pun cmtu. Nnt dia hilang. Lps tu akan gatal balik dlm sbln dua. Hehe. Tp mmg normal. Gosok² je, takut tingalkan kesan. Buruk ruponye klu berbekas.. ☺️

4y ago

Ye ke hahaha memg hbis berbekas dah

Bahagian mana yang gatal tuu. Seluruh tubuh k puan ? Mungkin alergic saja tuuu.

normal

4y ago

Tq sis