Assalam ibu2 semua.. sy nk tanye kalau ank sy ade bijik2 merah lepas tu gatal2 ubat ape yg sesuai?😩

dh pergi klinik pun msih x baik lagi..dh pakai ubat mcm2 pun smaa..ade x ibu2 pgalaman mcm ank sy nie...

Assalam ibu2 semua.. sy nk tanye kalau ank sy ade bijik2 merah lepas tu gatal2 ubat ape yg sesuai?😩
1 Balas

Pakai shampoo apa?

8mo ago

Pendapat saya better awak tukar shampoo yang lebih mild formula macam sebamed, cetaphil, aveeno, pigeon natural botanical. Ada banyak lagi, ni antaranya la. Atau awak stop kan dulu shampoo untuk anak awak.