baby muntah memancut

Salam hai nk tye..bby sy bru berusia 3 bulan 25 hari..subuh td masa lps menyusu nk tdo kn dia tibe2 je dia muntah susu memancut utk pertama kali..perlu ke sy bwk baby k klinik?

7 Balas

ank sy dr lahir smpi nk dekat 6bulan lepas susu muntah siap tesembur dari hidung, mmg sendawakan lepas susu tp ttp jga mcm tu, prnh warded doc pun nmpk dia muntah mcm tu tp dia ckp normal je.pastu malas dah balik² inform kat nurse & doc pasal tu.cuma berjaga² ja la bila jd mcm tu cepat² bagi baby mengiring.