baby muntah memancut

salam, ada tak ibu2 berpengalaman baby 3 bln muntah memancut lepas minum susu formala. setakat ni try 4 jenis susu dutch baby,dupro,s26, frisolac AR . baby still muntah memancut. tolong saya pls saya sangat buntu . susu badan saya pon dah drop. #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

1) lps baby mnum ade sendawakn? 2) sblum bg baby baring, ade tegakkn kepala dye dlu x sblum bg baring mngiring? -klu semua nie, jwpn nye 'YA' next checkup inform nurse/Dr ye.. sbb baby pn da 3 bln n awak pun da tukar 4 jnis susu..

1y ago

tyme dlm pantang je baby sye penah jd mcm nie.. lps inform Dr, Dr suggest suruh buat mcm yg sye listkn kt atas tu.. n lps tu baby da ok..

baby overfeeding ka? selepas baby minum susu ada sendawakan baby tak? semasa baby minum susu ada tinggikan sedikit tak kepala baby awak?